slider afbeelding
slider afbeelding
OVER ONS

Scheepers Sport legt al jaren een stevige basis onder de sport in België, Nederland en Duitsland. Onze roots liggen bij tennisterreinen, van aanleg, onderhoud, onderhoudsadvies, inrichting tot renovatie van tennisvelden. Dit is uitgegroeid van tennisterreinen tot een enorme diversiteit aan sportvelden. In ons treft u een duurzame partner voor de realisatie, onderhoud en inrichting van complete sportparken. U kunt overigens ook voor onafhankelijk advies bij ons terecht.

Scheepers Sport is een vaste partner van Tennis Vlaanderen, dit voor de aanleg van gravel tennisvelden voor de Davis Cup duels. Ook ondersteunen we Tennis Vlaanderen in onderhoudsadvies (o.a. het voorjaarsonderhoud) voor tennisclubs. Verder kan u ook bij ons terecht voor het opwaarderen en de renovatie van uw tennisbaan.

In 2015 en 2017 heeft Scheepers Sport voor de Davis Cup finale en halve finale duels tussen België, Verenigd Koninkrijk en Austrialië het tenniscourt te mogen aanleggen. Foto: Paleis 12 in Brussel waar het Belgische team onder leiding van David Goffin wist door te stoten naar de Davis Cup finale.

OVER ONS
ONZE DIENSTEN

Een goede sportondergrond legt letterlijk de basis onder jarenlang sportplezier. Zowel indoor als outdoor. Ook bij
intensief gebruik moet de beleving optimaal zijn. Ons advies voor de ideale ondergrond wordt afgestemd op de wensen
in het gebruik ervan.

MATERIALEN

Voor tal van sporten hebben we een breed gamma van onderhoud en inrichtingsmaterialen. De meeste producten kunnen binnen een week geleverd worden.

Ga naar de webshop

AANLEG

Meer dan 30 jaar ervaring in de aanleg van sportvelden. Scheepers Sport staat in voor de funderingen, de toplaag als de inrichting van uw sportclub.

Meer informatie

ONDERHOUD

Professioneel onderhoud van uw tennisbanen, padelcourts en sportvelden zorgt voor het verlengen van de levensduur en meer sportplezier!

Meer informatie

SPONSORS

Zet uw sponsors en partners op een elegante manier in de kijker. Met Scheepers Sport vindt u een totaalpartner in dit verhaal.

Meer informatie

POPULAIRE PRODUCTEN

Graag geven we u een inkijk in ons gamma van sportmaterialen. Uiteraard kan u via onze webshop een compleet overzicht krijgen van de onderhoudsproducten als ook inrichtingsmaterialen die te verkijgen zijn bij Scheepers Sport. Is er een product dat u maar niet kan vinden op onze website? Bijkomend advies gewenst? Laat het niet na ons te contacteren via info@scheepers-sport.be of +3289891099 en we helpen u graag verder.

Sportveldsproeier Perrot, Roll Cart

Sportveldsproeier Perrot, Roll Cart

€1.275,00

Bestel hier

Waterslang Speciaal, geel 50m, 1"

Waterslang Speciaal, geel 50m, 1"

€240,00

Bestel hier

Ga naar de webshop

Alle prijzen zijn exclusief BTW & levering.

HOE BESTELLEN

Groot of klein, wij bezorgen door heel België en Nederland. We trachten elke order voor 12 uur nog dezelfde dag te versturen. De meeste producten in ons gamma hebben we op stock. Overige producten worden spoedig geleverd. De orders na 12 uur worden ten laatste de dag na de bestelling verzonden (indien op stock).

Hoe bestellen
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!