slider afbeelding
Supersub

SuperSub is de beste keuze als ondergrond voor de aanleg van kunstgrasvelden, padelcourts of atletiekbanen. De onderbouwconstructie is sterker, duurzamer en goedkoper dan traditionele methoden. De nieuwste funderingstechniek met waterdoorlatend en vezel versterkt Celbeton maakt het mogelijk de constructie laag te halveren. Dat biedt veel prijs- en milieuvoordeel. Bovendien kan een nieuw sportveld in heel korte tijd worden aangelegd.

Supersub valt onder de zogeheten gebonden constructies, waardoor de sportvelden en atletiekbanen een hogere stijfheid hebben en altijd aan de vlakheidsnormen blijven voldoen, ongeacht de toplaag die erop wordt aangebracht. Dat komt speltechniek en spelplezier ten goede. Door de hoge sterkte kunnen de velden en banen zwaarder worden belast; incidentele belasting door bijvoorbeeld een ambulance is in tegenstelling tot bestaande ongebonden constructies geen probleem.

Door het poreuze karakter en het bergend vermogen van deze sportfundering is de waterafvoer van kunstgrasvelden, padelpleinen, tennisterreinen, atletiekbanen, of eender ander sportveld optimaal. Ook bij hevige regenval kan er zonder problemen worden gesport.

Afbeelding
Supersub eigenschappen
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
Direct bespeelbaar na vorst STERKE ISOLATIE

Deze sportfundering heeft isolerende eigenschappen. Dat is ook een van de redenen waarom de onderlaag bijna de helft dunner is dan reguliere funderingen. Door de isolatiewaarde kan de vorst niet in de ondergrond doordringen. Hierdoor wordt schade aan het kunstgrasveld of aan de atletiekbaan voorkomen. Bovendien kan na een vorstperiode het veld direct weer worden bespeeld.

afbeelding technische info
Beperkt water gebruik DUURZAAM

De productie en verwerking van SuperSub gebeurt uiterst milieuvriendelijk. Voor de productie van duizend liter SuperSub hoeft slechts honderd liter materiaal te worden aangevoerd. Hierdoor is het aantal vervoersbewegingen 90 procent lager. Mocht het veld ooit worden verwijderd, dan geldt hetzelfde. De sportfundering ligt gescheiden van de onderlaag en die zal nooit worden vervuild. Uit berekeningen blijkt dat de CO2-uitstoot circa tachtig procent lager is in vergelijking tot traditionele constructies.

afbeelding technische info
Betaalbare kwaliteit PRIJS / KWALITEIT

Ongebonden funderingen zullen na enige tijd hun vlakheid verliezen. Een gebonden fundering is altijd beter. Om die reden worden er in het buitenland nauwelijks ongebonden constructies aangelegd. Traditionele gebonden constructies zijn veel duurder. Maar nu niet meer. Deze poreuze betonfundering is nauwelijks duurder dan een fundering van zand en lava.

Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Netten en ballenvangers op maat gemaakt
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Indoor renovatie bij Tennis Vlaanderen
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Renovatie van het tennisveld van US ambassade
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
Nieuwe tribunezitjes voor KFC Pulle
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!