slider afbeelding
Techtenn 4S Kunstgravel

TechTenn 4S
Een sportveld of tennisbaan met maximaal comfort en minimale onderhoudskosten. Het kan met TechTenn 4S. Hier zorgt een dempende rubberen onderlaag voor dit in combinatie met de E-Layer zorgt voor een uniek gevoel van comfort. Daarbij is de kans van blokkeren minimaal, dit komt doordat de TechTenn 4S sport ondergrond vervolgens wordt afgestrooid met los EPDM-granulaat.

TechTenn 4S is altijd bespeelbaar 
De TechTenn toplaag wordt op een verharde onderbouw aangebracht zoals asfalt of beton. De toplaag aangevuld met rubberen korrels zorgen ervoor dat de TechTenn 4S ondergrond een uitermate vriendelijke baan voor spieren en gewrichten is.

Scheepers Sport
Bij Scheepers Sport zijn we exclusief distributeur van TechTenn in België. U kan bij ons terecht voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw rubberen ondergrond. Uiteraard ondersteunen we sportclubs en tennisclubs met advies en onderhoudsmaterialen in onze webshop. Wenst u meer uitleg of een gedetailleerde offerte, neem zeker contact met ons op via info@scheepers-sport.be.

TechTenn 4S heeft weinig onderhoud
Misschien wel het grootste voordeel is het feit dat Techtenn 4S maar minimaal onderhoud nodig heeft. Dankzij de unieke opbouw moet u enkel het tennisterrein of het sportveld slepen na gebruik. Hierdoor blijft de TechTenn ondergrond vrij van vuil.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Aanleg van TechTenn courts in Laakdal
Aanleg van TechTenn courts in Laakdal
Rubberen Techtenn tenniscourts bij Apollo 10
Rubberen Techtenn tenniscourts bij Apollo 10

Renovatie van een tennisbaan met Techtenn bij TC Apollo 10 in Drongen.

Rubberen TechTenn courts voor TC Meerdaal
Rubberen TechTenn courts voor TC Meerdaal
Kunstgravel tennisterreinen bij TC De Krekel
Kunstgravel tennisterreinen bij TC De Krekel
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!