slider afbeelding
Techtenn

TechTenn is een poreus, schokabsorberend sportsysteem geschikt voor sporten als atletiek, basketbal, badminton, handbal, tennis, voetbal en volleybal. De ondergrond dient van waterdoorlatend asfalt of beton te zijn. Bestaande asfaltbanen kunnen probleemloos worden voorzien van TechTenn als de waterbestendigheid nog intact is. Deze banen dienen echter wel eerst met hogedruk water te worden gereinigd.

De ondervloer wordt voorzien van een primerlaag. Vervolgens wordt een mengsel van rubbergranulaat 2.0 – 3.5 mm en bindmiddel gestort met een lasergestuurde afwerkmachine. De laagdikte is circa 10 mm. Hierop worden 2 lagen rubber gevulde structuurcoating aangebracht. Na uitharding worden de lijnen gespoten. Beschikbare kleuren voor TechTenn zijn Rood (standaard), Groen en Blauw. Andere kleuren zijn op aanvraag te verkrijgen.

De sportcoating is voorzien een grove structuur om de eigenschappen van de vloer te bepalen. Zoals alle gecoate oppervlakken is ook deze coating aan slijtage onderhevig. Om de prestatie van het oppervlak te behouden dient het na 5 jaar opnieuw gecoat te worden. Op TechTenn is een garantie van 5 jaar, met een 20% jaarlijkse afschrijving, van toepassing mits de banen door ons worden onderhouden door middel van een onderhoudscontract. Indien de banen na 5 jaar opnieuw van coating worden voorzien, kan ook de garantie weer opnieuw ingaan.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Rubberen TechTenn courts voor TC Meerdaal
Rubberen TechTenn courts voor TC Meerdaal
Renoveren met TechTenn in Sittard
Renoveren met TechTenn in Sittard
Outdoor TechTenn courts in Grimbergen
Outdoor TechTenn courts in Grimbergen
Aanleg van rubberen TechTenn tennisterreinen in Brugge
Aanleg van rubberen TechTenn tennisterreinen in Brugge
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!