slider afbeelding
Outdoor Sporttegels

Modulaire sporttegels hebben de wereld van sportvloeren getransformeerd met hun innovatieve ontwerp en veelzijdige toepassingen. Deze tegels bieden een flexibele en efficiënte oplossing voor de aanleg van sportvelden en speelgebieden. Onze klanten zijn sportclubs maar ook steden, scholen, gemeenten en instellingen.

Een opvallend kenmerk van modulaire sporttegels is hun eenvoudige installatie. Dankzij een handig kliksysteem kunnen de tegels snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet, waardoor de bouwtijd aanzienlijk wordt verkort. Dit maakt ze ideaal voor tijdelijke sportevenementen, maar ook voor permanente sportfaciliteiten.

De duurzaamheid van modulaire sporttegels is een belangrijk voordeel. Gemaakt van hoogwaardige & duurzame materialen zijn deze tegels bestand tegen zware belasting, slijtage en weersinvloeden. Hierdoor blijven ze langdurig in uitstekende staat, zelfs bij intensief gebruik. Bovendien bieden ze vaak uitstekende schokabsorptie, waardoor ze de veiligheid van spelers vergroten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend voorstel? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be.

Afbeelding
Modulaire sportregels
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
afbeelding technische info
Voordelen van een modulaire sporttegel FUNCTIONELE VOORDELEN
 • Minimale onderhoudskosten
 • Geluiddempend, geen geluidshinder
 • 15 jaar garantie
 • Zeer makkelijk te vervangen en te herstellen
 • Plaatsbaar op elke soort ondergrond
 • Vlotte en makkelijke installatie van de sporttegels
 • Snelle water drainage door het tegelsysteem

De veelzijdigheid van modulaire sporttegels strekt zich uit over verschillende sporten en activiteiten. Of het nu gaat om tennis, basketbal, volleybal, hockey of zelfs multifunctionele speelpleinen, deze tegels kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van elke sport. 

afbeelding technische info
Sportief genot! SPORTIEVE VOORDELEN
 • Bruikbaar voor alle sporten inclusief roller skating
 • Laag blessurerisico
 • Bespeelbaar in de meeste weersomstandigheden
 • Vloer kan verplaatsworden bij verhuis
 • UV-bestendig & kleurvast
 • Een zeer kwalitatieve hechting tussen de tegels
 • ITF gecertificeerd (International Tennis Federation)

Een bijkomend voordeel van modulaire sporttegels is de mogelijkheid tot personalisatie. De multisport tegels kunnen door Scheepers Sport worden voorzien van kleurrijke patronen en lijnen om de esthetiek te verbeteren en de branding van sportclubs of sponsors te promoten.

afbeelding technische info
In Belgiƫ en Nederland LEVERING EN PLAATSING

We leveren de sportvloer in België en Nederland. De plaatsing is een eenvoudig werkje en vaak ben je reeds na enkele uren aan het sporten op deze modulaire sportveldoplossing. Er is verder de mogelijkheid dat een installateur de coördinatie voorziet van de plaatsing bij grotere projecten.

Kortom, modulaire sporttegels bieden een moderne en efficiënte oplossing voor de aanleg van sportvelden. Met hun eenvoudige installatie, duurzaamheid en veelzijdigheid spelen ze een cruciale rol. Wenst u meer informatie of een vrijblijvend voorstel? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be.

Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!