slider afbeelding
Onderhoud van kunstgrasvelden bij Blue Lions

Bij tennisclub Blue Lions in Tervuren hebben we de kunstgras terreinen onderhanden genomen. De 4 kunstgras terreinen waren toe aan een grondig onderhoud. Aan de hand van gespecialiseerde machines en ervaren personeel zorgen we bij Scheepers Sport voor optimaal sportplezier. Door op het juiste moment de tennisvelden grondig te reinigen, dit samen met correct dagelijks onderhoud, zal dit de levensduur van de terreinen aardig verlengen.

We hebben de 4 kunstgrasvelden van tennisclub Blue Lions in Tervuren grondig gereinigd en daarna bezand met kunstgraszand. Hierna hebben we deze infill grondig over de terreinen ingesleept. Voldoende spreiding van het zand zorgt ervoor dat de kunstgras laag minder zal afslijten. We zien regelmatig kunstgrasvelden met veel te weinig infill op de banen. We adviseren clubs dan ook dit regelmatig te controleren, aan te vullen en met de juiste bezems te verspreiden. Er mag zeker wat meer liggen op zones zoals achter de baseline waar er meer gespeeld wordt.

Na het onderhoud hebben we samen met de terreinverzorger de kunstgras terreinen bekeken en hebben we hem bijkomend materiaal advies gegeven betreffende het dagelijks onderhoud. Ook interesse in een kwalitatief onderhoud van uw kunstgras terreinen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be voor deskundig advies.