slider afbeelding
Netten en ballenvangers op maat gemaakt

Op zoek naar afschermnetten, doelnetten, tennisnetten of ballenvangers? Bij Scheepers Sport vind u wat u zoekt. In onze webshop kan u terecht voor alle soorten hoge kwaliteit netten. We bieden er verschillende standaardmaten aan. Maar ons aanbod is groter. Zo bieden we alle netten ook op maat aan. Op enkele dagen kunnen we netten op de gevraagde afmetingen maken  en naar de clubs verzenden. Buiten netten bieden we ook doeken en zeilen aan. Neem zeker contact met ons op met uw aanvraag of vragen.

Ons sport aanbod
De mogelijkheden zijn oneindig daarom is het aanbod op onze webshop maar een fractie van ons volledige gamma. Zo bieden we een ruim aanbod aan sportnetten aan. Dit gaat van tennisnetten, voetbaldoelnetten, hockeynetten tot zeer stevige afschermnetten en ballenvangers. Clubs hebben de keuze tussen geknoopte en knooploze versies. Dit in PE of PP met verschillende maaswijdtes voor alle mogelijke sporten. Zo is golf ook een sport waar we verschillende vangnetten aanbieden maar ook netten voor de slagkooi. Kijk eens rond op onze webshop en ontdek de opties. We raden je aan om goed de specificaties te lezen zo weet je precies wat je kunt verwachten van een net.

Sportnetten voor outdoor gebruik worden vaak vervaardigd van polyethyleen. Dit materiaal is bestendig tegen UV-straling. Hierdoor  gaat het erg lang mee. Polyethyleen is wat stugger in gebruik dan andere materialen zoals nylon of polypropyleen. Nylon en polypropyleen worden vaak gebruikt bij sportnetten voor binnen gebruik. Dit materiaal is namelijk flexibel in gebruik en erg sterk als geknoopt net.

Tuin aanbod
We richten ons niet alleen op de sporters. Ook particulieren met een mooie vijver of volière kunnen we helpen. Zo beschikken we aan een breed aanbod van vijvernetten. Deze polyethyleen netten hebben een draad dikte van 1.3mm en zijn altijd geknoopt. Zeer stevig en scherp in prijs. Vogelliefhebbers kunnen we ook ondersteunen met volièrenetten. Ook deze zijn van polyethyleen gemaakt en hebben een dikte van 1.3mm. Contacteer ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvend prijsvoorstel.

Op maat gemaakt
Bijna alle Scheepers Sport netten zijn op maat gemaakt. wij leveren, monteren en repareren netten in heel het land en daarbuiten! Onze netten zijn dan ook terug te vinden op velen plaatsen in de meest uiteenlopende toepassingen. Al onze netten worden op ambachtelijke wijze gemaakt en zijn van hoogstaande kwaliteit. Benieuwd naar wat Scheepers Sport voor u kan betekenen? Bel vrijblijvend naar +32 89 89 10 99  of mail naar info@scheepers-sport.be.